MobileMe галерија конечно доаѓа на iPad

Корисниците на Apple MobileMe сервис ќе бидете задоволни да дознаат дека MobileMe галерија апликација (бесплатно - 2.2 MB) е конечно оптимизиран за iPad.

Таа обезбедува пристап од вашиот таблета фото галерии и видео клипови зачувани на MobileMe, под услов тие да се претплатите, или оние на вашите пријатели (дури и ако не се претплатници).

Забелешка: MobileMe галерија автоматски ги зачувува сликите што сте ги прегледувале па можете да ги видите повторно, дури и ако немате некоја мрежна конекција.

MobileMe gallery application for the iPad

Оставете Одговорipadmasterblog.com е за продажба на Flippa!
Преведувач
Корисниците Онлајн
Корисници:
Таг облак

ВП Cumulus Флеш таг облак од Рој Tanck и Лука Мортон бара Flash Player 9 или подобро.

Реклами од ClickBank