Најочекуваниот Gadget на векот - на iPad

Фред тука од iPad мајстор блог ...

Ако некој требаше да ме прашуваат кој уред беше најочекуваниот gadget на векот, јас ќе, без никакво двоумење велат дека тоа е iPad. И тоа е вреди да се чека или што? Со овој нов револуционерен производ, Apple има за цел промена на начинот светот гледа на тоа gadgets. За почеток, iPad е дизајнирана имајќи во предвид сите можни намени дека тоа може да се најде со интернет или мултимедијални.

Вие не би било погрешно ако сте во ситуација да dub како поголема верзија на веќе воспоставената iPhone-от. Но, овој пат круг, ќе треба да признае дека поголем, толку подобро. Тоа тежи околу 680 грама и е доста елегантни за вид на уред е со 5 инчи на дебелина. На мулти-допир капацитивни екран е секогаш ќе биде доволно голема за вас со се неговите димензии 24,6 cm дијагонално. Таа работи на надградена верзија на iPhone OS и е очигледно способен доволно за да се справи со било каков вид на Епл апликации.

Да, тоа е кревка уред и тоа е причината што Епл ја помина еден чекор напред и е вклучен покритие за безбедност заедно со тастатура Apple и обвинителна клупа. Со обработка на способноста на 1 GHz, таа е една сила да сметаат. Таа има неколку варијанти врз основа на меморија почнувајќи од 16 GB до 64 GB и, исто така врз основа на поврзување на Wi-Fi. Јаболко, исто така лансираше развој комплет да работи на iPad апликации и веќе направи емулатор за водење iPad апликации достапни за своите корисници. Навистина, има еден gadget ќе даде рака за.

До следниот пат ...

iPad мајстор Блог ( iPadMasterBlog.com )

Оставете Одговорipadmasterblog.com е за продажба на Flippa!
Преведувач
Корисниците Онлајн
Корисници:
Таг облак

ВП Cumulus Флеш таг облак од Рој Tanck и Лука Мортон бара Flash Player 9 или подобро.

Реклами од ClickBank