2.0 iPad - gjë tjetër i madh

Fred këtu nga blogun Master iPad ...

Ne të gjithë e dimë se vegël më futuristic dispozicion në treg sot është iPad. Ajo konkurrenca frymëzuar në fakt ha s dhe ende ka qenë në një nivel tjetër. Por çfarë nëse unë ju them se ai së shpejti do të bast marrjen e një konkurrent të denjë? Dhe se edhe një konkurrent të cilat në fakt mund të tejkaloj atë iPad nuk mund? Pra, me asnjë tjetër për të konkurruar me, iPad vendosur tek konkurojnë me vetvete cila do të shfaqet në formën e 2.0 iPad.

Pra, çfarë saktësisht do të bëjë 2,0 iPad superiore se iPad? Gjërat e parë e parë, ai është i detyruar të ketë një aparat fotografik. Kur iPad filloi të gjithë u la me dy pyetje. Një, si mund të jetë e mundur që ata të krijojnë diçka si mahnitshme si kjo dhe të dy, pse ata nuk përfshijnë një aparat fotografik? Edhe pse para do të mbetet gjithmonë një mister, pyetja e dytë do të përgjigjet me anë të iPad 2.0. iPad 2,0 është vendosur gjithashtu të jetë një shumë e hollë dhe me shkëlqim.

Një tjetër gjë që është vendosur për të ndryshuar do të jetë paaftësia e iPad për të bërë multi-tasking. Por me OS 4.0, të 2,0 iPad do të bëni të sigurtë që ju mund të kandidojë si shumë aplikacione që ju pëlqen në të njëjtën kohë. Dhe për të gjithë ata që mendonin se iPad duhet të ketë qenë në gjendje të dyfishtë si një lexues e-libër, si dhe do të jetë i lumtur të di se Apple është duke planifikuar të bëjë që dëshirojnë të vijnë e vërtetë e juaja me 2.0 iPad.

IPad do të marrë një hap përpara drejt marrjes iPad 2.0 user friendly duke shtuar porte USB për kryeveprën e tyre. Kjo me siguri do të bëjë atë një shumë më tepër në përputhje me të gjitha sistemet e tjera. Ne të gjithë e dimë se si ndihet kur ju keni shenjat e gishtave të gjithë iPad, por që është ndjenjë së shpejti do të jetë zhdukur si 2,0 iPad do të ketë një shtresë që nuk do të lejoni që të ndodhë. Pra, iPad 2,0 është duke shkuar në treg dhe e goditi atë të vështirë.

Deri herën tjetër ...
Blog iPad Master ( iPadMasterBlog.com )

Kur është fjala për Kapaciteti iPad .... nothin 'por Zgjedhjet

Fred këtu duke folur për të mirë kapacitetin iPad ...

Kur dikush përmend iPad, gjëja e parë që vjen në mendjen time është e ardhmja për shkak se iPad në vetvete është një vegël shumë futuristic dhe është e vendosur për të ndryshuar mënyrën se si ne shohim në sistemet informatikë. Sigurisht, kjo është një duhet të ketë për çdo dashnor vegël. Por pjesa më e vështirë e blerjes së një iPad është zgjedhur mes disa variante se Apple na ka dhënë. Ne jemi prishur me siguri, kur është fjala për numrin e zgjedhje kur është fjala për kapacitetin e iPad. Ne kemi iPad në 16/32/64 GB. Dhe të gjitha këto kapacitete janë në dispozicion vetëm me Wi-fi ose me Wi-Fi dhe 3G. Kështu që na lë me sa më shumë si gjashtë variante.

Pra, le të shohim se si ne mund të bëjë një zgjedhje në mes të gjashtë. E pra, sa i përket kujtesës është i shqetësuar, ne të gjithë e dimë se aplikacionet mollë nuk janë kurrë aq i madh me i madh i të gjithë atyre marrjen e deri në një maksimum prej 200MB. Kjo do të thotë se në qoftë se ju jeni duke blerë një iPad vetëm për aplikimet pastaj një me një kapacitet më të vogël do të bëjë vetëm gjobë. Por pastaj përsëri, në qoftë se ju jeni një person me një shije për muzikë dhe filma ju me siguri do të donte për të shkuar për opsionin e kujtesës të mëdha. Por pastaj përsëri, ju do të duan të konsiderojnë se çmimi shkon nga 100 $ në mes të kapaciteteve të ndryshme.

Pastaj ju duhet të vendosë mes Wi-fi vetëm dhe funksion 3G. Po, 3G e bën ofertë për lidhjen e kërkesës dhe gjithashtu shton kërkesën mahnitshme GPS në repertorin e iPad, por unë do të sugjeroja që në qoftë se ju keni një telefon 3G aktivizuar si iPhone, atëherë ju duhet të shkoni për versionin e jo 3G. Dukje variant 32GB 3G aktivizuar ju lejon të keni më të mirë të të dy botëve, por duke pasur parasysh se Apple së shpejti do të jetë fillimi i një përmirësim, unë thonë se ju duhet të shkoni për iPad 64GB 3G aktivizuar që ende do të ketë një vlerë më të lartë rishitje dhe do të jetë tërheqës për përdoruesit e energjisë.

Kështu si ju mund të shihni, kur është fjala për kapacitetin e iPad, konsumatori ka shumë zgjedhje. Nëse si juaj mua dhe gjithmonë duan si shumë karakteristika si ju mund të përshtatet në atje.

Deri herën tjetër ...

Blog iPad Master ( iPadMasterBlog.com )

Vegël më të pritura të shekullit - iPad

Fred këtu nga një blogun Master iPad ...

Nëse dikush do të më pyesni që pajisja ishte vegël e më të pritura të shekullit, unë do them pa asnjë hezitim se ajo ishte iPad. Dhe ajo ka qenë me vlerë të prisni apo çfarë? Me këtë produkt të ri revolucionar, Apple synon ndryshimin e mënyrës se bota shikon atë Gadgets. Për starters, iPad është hartuar duke mbajtur parasysh të gjitha përdorimet e mundshme që ajo mund të gjeni me web ose multimedia.

Ju nuk do të jetë i gabuar nëse ju do të dub atë si një version më të madhe të iPhone krijuar tashmë. Por këtë raund kohë ju do të duhet të pranojnë se madhe të mirë. Ajo peshon rreth 680 gram dhe është shumë i shëndetshëm për llojin e pajisjes ajo është me 5 inç të trashësi. Multi-touch ekran capacitive është gjithmonë do të jetë mjaft e madhe për ju, me dimensionet e saj duke qenë 24.6 cm diagonalisht. Ajo shkon në një version i përmirësuar i iPhone OS dhe është padyshim i aftë të mjaftueshme për t'u marrë me çdo lloj të aplikacioneve Apple.

Po, kjo është një pajisje e brishtë dhe kjo është arsyeja se Apple ka shkuar një hap përpara dhe ka përfshirë një mbulesë për sigurinë së bashku me një tastierë Apple dhe dok. Me një aftësi të përpunimit prej 1 GHz ajo është një forcë që të përballoj. Ajo ka disa variante në bazë të kujtesës duke filluar nga 16 GB në 64 GB dhe gjithashtu në bazë të lidhjes Wi-Fi. Apple ka nisur edhe një çantë të zhvillimit për të punuar në aplikacionet iPad dhe ka bërë tashmë një emulator për drejtimin e aplikacioneve iPad në dispozicion për përdoruesit e tij. Sigurisht, vegël e saj e ju do t'i japë një krah për të.

Deri herën tjetër ...

Blog iPad Master ( iPadMasterBlog.com )

ipadmasterblog.com është për shitje në Flippa!
Përkthyes
Online Users
Përdoruesit:
Tag Cloud

Wp pirg Flash tag cloud by Roy Tanck dhe Luka Morton kërkon Flash Player 9 ose më të mirë.

Arkiv
Reklama nga ClickBank