Galeria MobileMe në fund vjen në iPad

Përdoruesit e shërbimit MobileMe të Apple do të jetë i kënaqur për të mësuar se Galeria MobileMe aplikimi (FREE - 2.2 MB) është e optimizuar për iPad më në fund.

Ai siguron akses nga foto galeritë tuaj tabletë dhe video depozituara në MobileMe, me kusht që të regjistroheni, apo ata nga miqtë tuaj (edhe në qoftë se ju nuk jeni abonentë).

Shënim: MobileMe Galeria automatikisht ruan imazhet që ju keni vizituar kështu që ju mund të shikoni ato përsëri, edhe në qoftë se ju nuk keni një lidhje të rrjetit.

MobileMe gallery application for the iPad

Lini një përgjigjeipadmasterblog.com është për shitje në Flippa!
Përkthyes
Online Users
Përdoruesit:
Tag Cloud

Wp pirg Flash tag cloud by Roy Tanck dhe Luka Morton kërkon Flash Player 9 ose më të mirë.

Arkiv
Reklama nga ClickBank