Vegël më të pritura të shekullit - iPad

Fred këtu nga një blogun Master iPad ...

Nëse dikush do të më pyesni që pajisja ishte vegël e më të pritura të shekullit, unë do them pa asnjë hezitim se ajo ishte iPad. Dhe ajo ka qenë me vlerë të prisni apo çfarë? Me këtë produkt të ri revolucionar, Apple synon ndryshimin e mënyrës se bota shikon atë Gadgets. Për starters, iPad është hartuar duke mbajtur parasysh të gjitha përdorimet e mundshme që ajo mund të gjeni me web ose multimedia.

Ju nuk do të jetë i gabuar nëse ju do të dub atë si një version më të madhe të iPhone krijuar tashmë. Por këtë raund kohë ju do të duhet të pranojnë se madhe të mirë. Ajo peshon rreth 680 gram dhe është shumë i shëndetshëm për llojin e pajisjes ajo është me 5 inç të trashësi. Multi-touch ekran capacitive është gjithmonë do të jetë mjaft e madhe për ju, me dimensionet e saj duke qenë 24.6 cm diagonalisht. Ajo shkon në një version i përmirësuar i iPhone OS dhe është padyshim i aftë të mjaftueshme për t'u marrë me çdo lloj të aplikacioneve Apple.

Po, kjo është një pajisje e brishtë dhe kjo është arsyeja se Apple ka shkuar një hap përpara dhe ka përfshirë një mbulesë për sigurinë së bashku me një tastierë Apple dhe dok. Me një aftësi të përpunimit prej 1 GHz ajo është një forcë që të përballoj. Ajo ka disa variante në bazë të kujtesës duke filluar nga 16 GB në 64 GB dhe gjithashtu në bazë të lidhjes Wi-Fi. Apple ka nisur edhe një çantë të zhvillimit për të punuar në aplikacionet iPad dhe ka bërë tashmë një emulator për drejtimin e aplikacioneve iPad në dispozicion për përdoruesit e tij. Sigurisht, vegël e saj e ju do t'i japë një krah për të.

Deri herën tjetër ...

Blog iPad Master ( iPadMasterBlog.com )

Lini një përgjigjeipadmasterblog.com është për shitje në Flippa!
Përkthyes
Online Users
Përdoruesit:
Tag Cloud

Wp pirg Flash tag cloud by Roy Tanck dhe Luka Morton kërkon Flash Player 9 ose më të mirë.

Arkiv
Reklama nga ClickBank