Tregu laptop është kërcënuar tashmë nga iPad?

Sipas një analist në UBS, tabletë do të ndikojë në shitjet e Apple fletoret, hyrje-nivel.

Pakënaqur kanë cannibalized shitjet e netbooks, iPad tani do të dëmtojë të gjithë industrinë e laptop. Blog i Wall Street Journal AllThings Digital citon nga Maynard Um, një analist në UBS.
ipad vs laptops Sipas tij, "shitja e laptopë tradicionale të ndjeni presionin e iPad shtyrë prodhuesit për të nisur tableta konkurruese. Për Um, kjo është e shitjeve në segmentin hyrje-nivel që do të më të prekura, sepse normat e iPad konkurrojnë me çmime më të lartë të laptopë.

Analisti, megjithatë, shkon fjalimin e tij duke deklaruar se ai nuk mendoj se tabletë Apple thjesht cannibalizes shitjet e PC, sepse ajo i mungon disa atribute teknike ende (USB, Webcam ...). "Megjithatë, konsumatorët të cilët blejnë një iPad ka gjasa të vonojë zëvendësimin e një PC ekzistues" përfundon Maynard Um.

Ai beson se ky presion pritet të vazhdojë vitin e ardhshëm dhe ai parashikoi se Apple do të shesë 28 milionë iPad.

iPad 2: prodhimi përgatitet për të nisur, në fillim të 2011

ipad 2 Prodhuesit aziatike e touchscreens dhe qelqi përforcuar tani do të vërtetuar kontratat e tyre të furnizimit me Apple për gjeneratën e ardhshme iPad.

Disa muaj para fillimit të iPad 2, Apple duhet të fillojë organizimin e prodhimit. Dhe kjo duket se ka filluar tashmë. Sipas informatave nga Digitimes, disa prodhues të Azisë e komponenteve aktualisht Vleresimin kontratat e tyre.

Kjo do të përfshijë furnizuesit e prekin ekranet dhe qelqi përforcuar nga 9,7 inç, që tregon se madhësia e ekranit e tabletë duhet të mbeten të pandryshuara. Cando, Chimei Innolux, TPK, prek Zgjidhje dhe Wintek janë pjesë e industriale cituara nga Digitimes.

Sipas burimit Taiwanese e këtij informacioni, Apple ka planifikuar të nisë iPad 2, gjatë tremujorit të parë të vitit 2011. Një kohën që do të përshtaten me zakonet e Apple që iPad u njoftua më 27 janar.

Siguri vetëm në këtë iPad të ri është se ajo duhet të përfshijnë një aparat fotografik para, në mënyrë për të mbështetur zbatimin FaceTime.

E cila iPad për të zgjedhur?

Tani është koha për të vendosur, në qoftë se ju mori një ide të çmimeve, ju mund të ende kam dy pyetje: çfarë kapaciteti për të zgjedhur nga, dhe çfarë lidhjes (WiFi ose 3G).

Zgjedhja e kapaciteteve iPad

IPad është në dispozicion në 16, 32 ose 64 GB, me çmime shumë të ndryshme. Në shikim të parë, 32 GB iPad është një kompromis i mirë, sepse ju nuk mund të ketë kohë për të përfunduar para një brez të dytë të iPad.

Nëse nuk bibliotekën tuaj muzikë përfshin dhjetëra mijëra këngë, ose ju mund të dëshironi për të ruajtur videot, aftësia për të ëndërrojnë kapacitet më të madh është e padobishme.

Për ata që do të përdorin iPad e tyre për përdorim vetëm web dhe postës, versioni 16GB është vetëm gjobë.

iPad capacity and connectivity

iPad 3G ose WiFi?

Për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje, dallimin në çmim ndërmjet modeleve qenë rreth 120 $ më e lartë për 3G iPad, ju duhet të pyesni veten se çfarë përdorni ju do të bëni të iPad:

- Më shumë gjasa, për shkak të dimensioneve të vegël, ju do të përdorin atë vetëm në shtëpi: ulur në divan, shikuar televizor dhe surfing me tabletë. - Mos harroni se nëse ju tashmë keni një iPhone 3G, është ende më e lehtë për të kryer në një xhep. Por, në qoftë se ju keni 3G PC tuaj ose Mac, pyetja mund të lindin ... duke krahasuar paketat e ofruara nga operatori juaj 3G për iPad tuaj dhe PC tuaj ose Mac.

Nëse keni ndërmend të përdorni iPad tuaj jashtë, mbetet pyetja rrjetet si të lirë Wi-Fi janë gjithnjë në dispozicion ... duke përfshirë edhe zonat më të mbulohen aktualisht nga 3G.

Mbetet nëse bateria (shpallur për 10 orë e përdorimit) do të mbajë premtimet e saj (dhe jo interesante për një laptop), dhe natyrisht, e di ofertat përfundimtare të ofruara nga operatorë të ndryshëm.

Një gjë është e sigurtë, iPad do të jetë më e vështirë për të justifikuar si "shpenzimet e biznesit" ndryshe nga iPhone, sepse ajo duket më shumë si një mjet argëtimi sesa si një pajisje pune. Përjashtim të rastit kur, në fakt, aplikacione specifike profesionale do të shfaqet në muajt e ardhshëm për iPad ... e cila është shumë e mundshme.

ipadmasterblog.com është për shitje në Flippa!
Përkthyes
Përdoruesit Online
Përdoruesit:
Tag Cloud

Wp pirg Flash tag cloud by Roy Tanck dhe Luka Morton kërkon Flash Player 9 ose më të mirë.

Arkiv
Ads nga ClickBank